UFC Undisputed 3 este urmatorul titlu al seriei THQ,jocul urmand sa fie lansat pentru PlayStation 3 si Xbox 360 in ianuarie 2012.
Dezvoltatorii au anuntat ca noul UFC Undisputed va avea peste 150 de luptatori,un nou game mode,denumit PRIDE si inca doua categorii de greutate.

Top Spin 4 este urmatorul joc de tenis al popularei francize 2K Sports, jocul urmand sa fie lansat pe data de 18 martie 2011 pentru Nintendo Wii, PlayStation 3 si Xbox 360.
Fata de editiile anterioare, jocul va avea un sistem de control inbunatatit, o grafica inpresionanta si un mod de prezentare inspirat di show-urile TV.

Dark Souls

Publicat de Gabiitzu la 17:29 0 Comments

Dark Souls este un RPG dezvoltat de From Software pentru PlayStation 3 si Xbox 360,jocul urmand sa fie distribuit din a doua jumatate a anului 2011.
Dark Souls va avea loc intr-o lume fantastica intunecata,jucatorii avand la dispozitie o serie de arme pentru a se lupta pentru suprevietuire.

Dead Island este un joc horror dezvoltat de Techland si Deep Silver, titlul urmand sa fie lansat in 2011 pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360.
Actiunea  va avea loc pe o insula de vis, numita Banoi, oamenii transformadu-se in zombi generat de o infestatie dubioasa.
Dead Island va fi un co-op de 4 jucatori.

Dynasty Warriors 7 este un nou titlu dezvoltat de Omega Force si Koei, jocul urmand sa fie lansat pe data de 25 martie 2011.
 In Story Mode , gamerii vor avea ocazia sa lupte alaturi de dinastiile Shu, Wu, Wei si Jin pentru tinuturile aflate astazi sub steagurile Chinei.

Elder Scrolls 5: Skyrim este titlul urmatorului RPG de la Bethesda,lansarea urmand sa aibe loc pe 11 noiembrie 2011.
Odata cu anuntul noului joc, Bethesda a lansat si un teaser trailer care poate fi vizionat mai jos.

Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters este un nou joc anuntat de Electronic Arts,titlul urmand sa fie disponibil din aprilie pentru Nintendo Wii, Xbox 360, PlayStation 3.Varianta pentru PlayStation 3 va avea si o editie premium, care va cuprinde 5 turnee in plus.

WWE Smackdown vs. Raw 2011 este noul joc de wrestling pentru PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Xbox 360 si Nintendo Wii.
Principalele inbunatatiri pe care lea adus WWE SmackDown vs. Raw 2011: va avea peste 70 dintre cei mai populari luptatori WWE, fiecare beneficiind de o inbunatatire a graficii, ofera jucatorilor o mare libertate in definirea destinelor si experientei de joc.



 Supremacy MMA este un fight game pentru PlayStation 3 si Xbox 360, titlul urmand sa fie lansat de 505 Games si Kung Fu Factory.
Fata de jocurile similare ,Supremacy MMA se doreste a fi un joc brut, fara licente, fara reguli si ceva mai violent.
Luptele din Supremacy MMA vor avea loc in locatii underground,fiecare luptator avand de infruntat toti oponentii pentru a ajunge in varful ierarhiei.

NFS SHIFT 2 Unleashed

Publicat de Gabiitzu la 12:14 0 Comments

NFS SHIFT 2 UNLEASHED va fi lansat pe data de 24 martie 2011 de Electronic Arts si va fi disponibil pentru PC, PlayStation 3, Xbox 360.
Dezvoltatorii ne promit un nou plus de adrenalina datorita unei noi camere video si a evenimentelor care se vor desfasura in timpul noptii.
NFS SHIFT 2 UNLEASHED va avea in plus fata de editia standard, peste 40 de career events si trei automobile:Nissan Silvia spec.R Aero{S15}, Alfa Romeo Giulietta QV si Lamborghini Murcielago LP640.